RT Afterburner 2 - шаблон joomla Книги

ECHIPA MAIN CABLING IASI

0749 023 387

1.0
Servicii Electrician Iasi
Electrician Iasi executa urmatoarele servicii:
Citeste mai mult
 
2.0
Retele electrice de curenti slabi
Oferim servicii de proiectare, instalare si mentenanta pentru retele electrice de curenti slabi care deservesc:
Citeste mai mult
 
3.0
Sfaturi
Reteaua electrica din apartamentul tau are mai mult de 20 de ani?
Citeste mai mult
 
 

Opiniile Clientilor

Cretu Doru - Iasi

"Am apelat la Electrician-Iasi.com datorita gamei largi de servicii oferite. Am primit o evaluare onesta a starii in care se afla instalatia electrica din casa si mi s-a explicat foarte clar ce optiuni am si la ce costuri sa ma astept. Inca de la prima convorbire am fost multumit de receptivitatea si deschiderea spre a-mi rezolva cerintele. Nu ezit sa recomand site-ul Electrician-Iasi.com tuturor celor care au nevoie."

Stancu Ionel -Iasi

"Am vrut sa va multumesc in mod deosebit pentru treaba fantastica pe care ati facut-o. Am fost impresionat de faptul ca mi-ati oferit optiuni si astfel am ales ce era mai bine pentru mine din punct de vedere tehnic si financiar. De asemenea, mi-a placut faptul ca ati schimbat tabloul electric fara sa lasati deranj in urma. Sper sa nu mai am nevoie de serviciile voastre insa daca va fi nevoie tot pe voi va voi chema."

Popescu Dorin - Iasi

"Baietii din echipa Electrician-Iasi.com au depus un efort deosebit chiar daca de-a lungul lucrarii au intampinat si situatii dificile. In timp ce lucrau in cateva apartamente ocupate ei au fost rapizi, eficienti si mai presus de toate politicosi. Toti chiriasii mei au fost foarte multumiti. In cazul in care voi mai avea nevoie de servicii electrice voi mai apela la dansii si ii voi recomanda tuturor cunoscutilor care au nevoie de electricieni."

Stanescu Claudiu - Iasi

"Adevarati profesionisti. Va multumesc pentru tot ce ati facut. Sugestiile dumneavoastra au fost nepretuite. Sunt foarte satisfacut de sistemul de iluminare din bucatarie si cel de-a lungul aleii din curte care a schimbat complet aspectul casei. Si prizele montate afara ma vor ajuta foarte mult. Va multumesc din nou si cu siguranta va voi recomanda tuturor celor ce au nevoie de ajutor in privinta instalatiilor electrice."

Manole Gabi - Iasi

"Initial am crezut ca-mi va fi imposibil sa gasesc un electrician foarte bun, de incredere, prompt, care finalizeaza lucrarile la timp si care acorda aceeasi atentie si pentru interventii minore si pentru interventii complexe. Am fost incantat ca modificarile intervenite pe parcursul lucrarii au fost luate in considerare si au devent realitate. Voi mai apela la serviciile dumneavoastra si pe viitor."

Opiniile clientilor

Cretu Mihai "Am apelat la Electrician-iasi.com datorita gamei largi de servicii oferite. Am primit o evaluare onesta a starii in care se afla instalatia electrica din casa si mi s-a explicat foarte clar ce optiuni am si la ce costuri sa ma astept. Inca de la prima convorbire am fost multumit de receptivitatea si deschiderea spre a-mi rezolva cerintele. Nu ezit sa recomand site-ul Electrician-iasi.com tuturor celor care au nevoie."

Citeste mai mult

Informatii

Pentru mai multe informatii despre oricare dintre serviciile electrice oferite sau pentru a beneficia de o estimare de pret gratuita va rugam sa ne sunati la numarul 0749 023 387 sau sa completati formularul din pagina de Contact si va vom contacta cat mai curand posibil.

 

Date de Contact

0749 023 387

radu.i.marius[at]gmail.com